вул. Р.Шухевича, 14, м. Рівне

Не пеший рік ТОВ "Рівне теплоенерго" проводить заміну труб теплопостачання в місті. Відповідно до чинного законодавства підприємство, яке здійснює роботи по заміні інженерних комунікацій, зобов'язане в повній мірі відновити благоустрій прибудинкової території житлового будинку.

Однак, даного обов'язку ТОВ "Рівне теплоенерго" не дотримується. Так, біля будинку №14 на вул. Шухевича вищезгадані роботи проводились в 2013-2014 рр. в результаті, яких були зруйновані та не відновлені пішохідні доріжки біля спортивного майданчика та дитячого садка.

Разом з тим, викликає здивування публікація на сайті http://rivne1.tv/news/37785 в якій висловлюється подяка комунальникам за оперативність по проведенню асфальтування площадки.

Склалось враження, що даний матеріал написано або працівником ТОВ або на замовлення. По-перше, асфальт покладено незадовільно, як небудь аби рахувалось(не вкатковано та горбаками) через кілька місяців через сніг і дощ він почне кришитись та вимиватись! Це справжнє марнотратство, тим більш в наш час.

По друге, за кілька метрів знаходяться взагалі не відновлені ділянки пішоходних доріжок, про які зазначалось вище.

Цікаво, чи заплановано їх відновлення, чи на папері все вже "зроблено", матеріали списані, гроші витрачені.

Мешканці будинку, з нетерпінням чекатимуть належної реакції ТОВ "Рівне теплоенерго" щодо виконання обов'язку, по благоустрою прибудинкової території.



pic



pic



pic