VІІ Міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation 2014», що по праву вважається одним з наймасштабніших культурних заходів Рівненської та Волинської областей, цього року став благодійним.

Організатори фестивалю - Рівне нський джазовий клуб «Джем» та Луцький джазовий клуб, партнери та меценати дійства, а також музиканти з України, Польщі, Куби, Франції, Шотландії та США, що представлять своє мистецтво на сценах «Art Jazz Cooperation 2014», об’єднались задля мети збору коштів в підтримку Збройних Сил України та підняття духу громадян.

В Луцьку збір коштів буде спрямований на допомогу військовим із 51-ї ОМБР м. Володимир-Волинський. В Рівному благодійний джазовий фестиваль збиратиме кошти на придбання сучасних потужних радіостанцій для рівненських воїнів, аби у Збройних Сил України з‘явилась хоч одна «джазова рота» з якісним зв’язком. У більшості підрозділів, де служать рівняни, катастрофічно не вистачає радіостанції. Тому організатори фестивалю та волонтери вирішили передати зібрані кошти.

Телефони для довідок: (050)378-82-60, м. Луцьк, 43-29-73, (067)363-34-18, м.Рівне

Учасники фестивалю «Art Jazz Cooperation 2014»:

• Квартет «Janusz Muniak & friends» (Польща – Україна);

• Джаз – дует «Олег Баковський та Святослав Гавроль» (Україна)

• “Тарас Баковський Секстет” (Куба-Україна-Польща)

• «Fat-Suit» (Шотландія);

• «Alex Renart trio» (Франція);

• Keith Dunn & Train Four Blues Band (США- Україна)

У рамках фестивалю в Рівному проходитиме виставка найкращих робіт фотоконкурсу «Джазові Емоції» та імпровізаційний малюнок “Квік Пік” за участі Юрія Журавля.

В м. Луцьк також відбудеться благодійна виставка волинських митців «Музика на полотні», пленер для художників, а також музична фотосушка для всіх охочих фотографів.

Організатори фестивалю: Рівне нська обласна громадська організація джаз-клуб «ДжЕм», Волинська обласна громадська організація «Луцький Джазовий Клуб»

Незмінні партнери заходу ― Страхова компанія «PZU Україна»; «Дікергофф Україна»; група компаній «РЕНОМЕ»; Олег Каштан.

За сприяння: Генерального Консульства Республіки Польща в Луцьку. Посольства Франції в Україні, Французького інституту в Україні, Французького Альянсу м. Рівне .

Регіональні партнери фестивалю в м. Рівне : клуб «СПП (Система партнерських продаж) Рівне », ROZALINI – солодкий партнер джазового настрою.

Співорганізатори, партнери та меценати фестивалю в м. Луцьк: Волинське молодіжне громадське об’єднання «Єднання», благодійний фонд «Співдружність-Волинь», Волинська облдержадміністрація, Луцька міська рада, Волинська обласна телерадіокомпанія та Радіо «Луцьк 107.3», ТОВ «Кромберг & Шуберт», рекламна компанія «Штрих».

З детальною інформацією щодо програми та учасників фестивалю ви можете ознайомитись на офіційному сайті фестивалю "Art Jazz Cooperation" — http://artjazz.info/program. Там же можна слідкувати і за всіма фестивальними новинами.