У Радивилівському районі чоловік відстрілював собак, а поцілив у сусідку. Того дня 64-річна жителька села Ситне працювала на городі. Рідні почули постріли. Повибігали з будинку.

Жінку відразу госпіталізували у ЦРЛ. Щоправда медики не могли поставити діагноз, адже постріл прийшовся у спину, а кровотеча була внутрішньою. Вже у реанімаційному відділенні зрозуміли, що все через кулю. Побачили ушкодження діафрагми та шлунку. Видалили селезінку. Втім стан пенсіонерки погіршився, у неї стався інсульт і її перевели у РОКЛ. Людина без свідомості.

Через кілька днів знайшовся і винуватець події. 50-річний сусід потерпілої сам прийшов у міліцію і зізнався у скоєному. Пояснив, стріляти у людину наміру не мав.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження. Правоохоронці кажуть, чоловік кається у скоєному, сприяє слідству та обіцяє компенсувати витрати на лікування хворій, яких до-речі треба три тисячі гривень щодня. Зважаючи на це, слідчий перекваліфікував кримінальне провадження з тяжкого тілесного ушкодження на таке, що вчинене з необережності.

Рідні підстреленої пенсіонерки ще не писали заяву у міліцію. Чи будуть – ще незнають.

Кінцеве слово у цій події буде за судом. Родичі підстреленої до залу засідань Феміди ще не збираються. Щодня торують дорогу до лікарні, хочуть лише щоб їхня мати та бабуся була живою.