У Рівному люди отруїлися дурманом. Як наслідок, одну жінку повезли у морг, ще трьох осіб у лікарню.

Все сталося в одному з будинків на вулиці Куліша в обласному центрі. Того дня родина пенсіонерів вибирала картоплю. На допомогу покликали трьох знайомих. Після зробленої роботи люди сіли обідати. 69 - річна господиня замість горілки на стіл поставила пляшку з дурманом. Її чоловік використовував його у лікувальних цілях. Коли рідину випили усім стало зле. Власник будинку разом з сином у цей час саме порались по господарству.

72-річна гостя померла відразу біля столу. Господиню та двох помічників після застілля госпіталізували у лікарню. Отримавши необхідну медичну допомогу, пенсіонерку та 50-річного рівнянина вже відпустили додому. А от за життя 48-річного Василя борються медики. Він без свідомості і марить.

Яким чином дурман – зілля потрапило на стіл, власники будинку не можуть розібратися між собою. Господар каже, вживав у лікувальних цілях по кілька крапель на день. Ховав настоянку у шафі. Дружина, мабуть, не добачила і взяла.

Родину, які пригостили людей дурманом, сусіди характеризують позитивно. Мовляв, мають дітей, проживають у двох, тримають господарство.

Хто винен у даній події – намагаються з’ясувати правоохоронці. Вже відкрили два кримінальні провадження - за фактом смерті людини та отруєння.

Два роки обмеження волі – таке покарання загрожує винуватцю. Щоправда підозру у вчиненні злочину – ще нікому не висунуто.