Фасад будинку облущений, вивалюються цеглини, шифер на даху у дірках. Так мешканці описали проблеми свого будинку №10 на вулиці Хвильового у Рівному. Звернутись у Комунальний Патруль людей змусила вже традиційна бездіяльність комунальників. Остання крапля - ось ця шиба у вікні на сходовій клітці. Півроку тому звернулись у своє рідне ЖКП "Покровське" - заміни скла чекають досі.

Люди й так беруть на себе витрати, щоб утримувати будинок у належному стані. Скинулись по 150-200 гривень і зробили ремонт під'їзду.

Фасад будинку люди тепер рятують - теж за власний кошт. А от ремонт даху, кажуть, їм не по кишені.

Анастасія Рудик - вже втомилась писати та ходити у ЖКП. ЇЇ квартиру на 2 із трьох поверхів під час затяжних дощів щоразу заливає. Із рахунків, які надходять справно, знає - частина її грошей, сплачених ЖЕКу йдуть на послуги з ремонту. Але чи сплачувати надалі за послуги, яких не отримує - жінка не знає.

Людмила Огородник зізнається - заборгувала жеку кругленьку суму. Каже, сплатить усе до копійки, коли побачить біля будинку комунальників.

Тепер уже через Комунальний патруль люди просять відремонтувати дах будинку, фасад та вставити шибку, яка будь-якої миті звалитися на голову.