Група рівненських підприємців взялась відновлювати бронетехніку для потреб АТО. Наразі в обласному центрі капітально ремонтують один бронетранспортер для 51 ОМБр. Ідея відновити бронетехніку належить підприємцям Юрію та Андрію Супрунюкам

Нині відбувається капітальний ремонт БТР-60, що приписаний до частини в Володимир-волинському.



pic

Також в планах благодійників замінити електропроводку, пофарбувати та модернізувати бронетранспортер для сил АТО.



pic

З аналогічною ініціативою вже виступили підприємці Сарненського району



pic

Андрій та Юрій Супрунюки регулярно опікуються проблемами сходу. Так місяць тому було зібрано 20 тон продовольства та доправлено його для цивільного населення Слов'янська та околиць.



pic

Юрій Супрунюк: Ми щиро вдячні за допомогу людей та підприємців, особлива подяка Данилюк Інні Григорівні, яка організовує збір коштів від аудиторів Рівне нщини. Ремонтом бронетранспортера займаються майстри Мазниця Юрій та Маркелюк Михайло. Ці люди - майстри з ремонту вантажних автомобілів, але мають досвід і в обслуговуванні бронетехніки. Також не варто забувати про те, що ми збираємо допомогу і цивільному населенню. Зокрема взялися допомагати у відбудові школи в селищі Семенівка, що поблизу Слов'янська. А також інших об'єктів. Думаю, за потреби ми зберемо іще гуманітарний вантаж і особисто відвеземо його на схід.



pic

Андрій Супрунюк: З "тюнінгу" плануємо встановити також протикомулятивний захист на цей БТР. Його взялись виготовити та встановити приватні підприємці з Рівного Янчук Федір та Тарасюк Микола. НАразі ми відновимо цей бронетранспортер, потім, за потреби - іще допоможемо військовим. А там, глядиш, і у війні ми переможемо. ОСобисто я відчуваю, що роблю важливу справу. Перемога повинна бути нашою спільною справою, і кожен повинен зробити свій внесок у захист країни. Хтось - на передовій, а хтось і в тилу.



pic

Кожна Ваша гривня пришвидшить нашу спільну перемогу!

Реквізити для надання допомоги:

Отримувач: ПриватБанк

Назва банку: ПриватБанк

Номер рахунку: 29244825509100

МФО 305299

ЗКПО 14360570

Призначення платежу: На ремонт БТР для поповнення карти 5218572211093120

Супрунюк Юрій Павлович ІПН 2427703590



pic