Вбив, розчленував і пішов збирати гриби. У Рівненському районі сталося жорстоке вбивство. Пенсіонер зарубав молодика.

Події розвивались у дачному масиві села Нова Українка, Рівне нського району. 28-річний мешканець Львівщини допомагав селянам по господарству. Таким чином хотів підзаробити. У кого працював там і мешкав.

У міліції кажуть, обидва чоловіки постійно пиячили. Того дня у них також було застілля. Після якого 66-річний Петро ліг спати, а молодшому ще хотілось веселитися. На цій підставі виникла сварка. Пенсіонер взяв сокиру і вдарив гостя обухом по голові.

Пенсіонер відрубав потерпілому ноги нижче колін. Викинув їх на смітник. Хотів і далі членувати тіло, але втомився і пішов у ліс збирати гриби. У цей час до його оселі завітала сусідка, яка й побачила жахливу картину і викликала правоохоронців. Через кілька годин до будинку прийшов і господар. Тікати не став, у всьому зізнався.

Сусіди даною подією не шоковані. Кажуть, цього варто було чекати. Адже у будинку підозрюваного завжди збирались невідомі особи і власник з ними розпивав алкоголь.

Тепер пенсіонеру загрожує в’язниця. Інкримінований термін 15 років. Відомо, що загиблий і підозрюваний мають родини. Але разом з дружинами та дітьми не проживали.