Сльозами радості, квітами та кульками зустріли у Рівному бійців з АТО. Військові зв'язківці прибули в місце постійної дислокації у коротокотермінові відпустки, аби вже незабаром замінити своїх колег на передовій та поділитись реальним досвідом. Зустріч учасників антитерористичної операції відбулась у Рівному вперше і за ініціативи самих рівнян та волонтерів.

Це 8-річна Соломійка напиcала листа бійцю, що повернувся зі сходу. Незважаючи на юний вік дівчинка вже знає, кого вважати героєм.

Десятки небайдужих рівнян з квітами, сльозами на очах та найщирішими привітаннями зустріли своїх героїв. Ідея виникла спонтанно, одразу коли дізнались про повернення бійців у рідне місто.

Попри сльози радості, гіркоту втрат та радість зустрічі пересічні рівняни, шо прийшли на КПП військової частини і яких не впустили на плац до бійців, вважають їх своїми героями.

Загалом Рівне зустріло кількадесят бійців і офіцерів місцевого гарнізону. З міркувань безпеки їх обличчя та імена лишаються втаємниченими.

Наразі підрозділи з Рівне нщини мають чи не найкращі можливості з ротації, кажуть в штабі оперативного командування.

Але разом з тим десятки героїв з Рівне нщини після короткотермінової відпустки повернуться на схід, аби боронити мирне небо над нашими головами.