Благоустрій Рівного не припиняється ні на мить. Вже до дня Незалежності неподалік Автовокзалу по вулиці Київській з'явиться новий паркан. Встановлювати його розпочали кілька днів тому, аби пішоходи у цьому місці не перебігали дорогу. Чи виконуватиме новий паркан своє призначення "перший Місцевий" перевірив на практиці.

Нерегульовний перехід неподалік зупинки громадського транспорту по вулиці Київській. Водії не надто поспішають дотримуватись правил дорожнього руху. Тому чимало пішоходів на цій ділянці дороги переходять її, де зручніше. Та побачивши нас запевняють, що вперше порушують правила.

Щоб привчити людей до безпеки, комунальники кілька днів тому почали встановлювати паркан на острівку безпеки, де буває найбільше порушників. Кажуть, там він передбачений проектом, поки що ніхто не скаржився, окрім таксистів.

Таксисти не надто переймаються новою огорожею, кажуть знайдуть собі нове місце для паркування. Та чи будуть люди йти на перехід, сумніваються.

Та схоже людям, паркан і справді не заважає. Кожен йде через дорогу, де бачить. І старенькі бабусі біжать, і батьки з дітьми. Кажуть, можливо, й шукатимуть найближчий перехід, але краще встановити його так, щоб людям зручно було.

Завершити встановлення паркану комунальники планують до дня Незалежності.