Кліп на пісню Булата Окуджави "До свидания, мальчики" відзняла група ентузіастів на побутовий фотоапарат. Ідеєя відзняти кліп і записати пісню належить самій виконавиці Юлії Сіончук. - Ми віримо в те,що вже незабаром ми прокинемось в мирі та злагоді, не знаючи більше ні куль, ні автоматів, ні розлук ні смертей, розповіла виконавиця в ексклюзивному інтерв'ю Першому місцевому.

Юлія Сіончук, виконавиця: -Я сама по собі полюбляю пісні на військову тему. Всі концерти до 9 травня ,паради в мене не проходять без сліз...Ця пісня приглянулась мені цьогоріч на одному з тв ефірів..Ідея її заспівати виникла одразу,але коли, та яким чином-ні. Близько місяця тому я замовляла ,як зазвичай, на репетицію базу. Вибираючи пісні для репетиції,вирішила взяти і цю. Уже ввечері я зі своїм коханим зрозуміли, що, на жаль, нинішні події на сході дуже схожі на ті,що були майже сторіччя тому...і дуже захотілось хоча б якось підтримати наших військових. Дуже важливо знати,що тебе чекають і люблять вдома. Я сама по собі сімейна людина,і для мене страшно навіть уявити,щоб мою сім"ю спіткала подібна біда...Стосовно кліпу..Тут були неоднозначні ситуації...тому,що не хотілось викликати у людей перші думки: "піар", і тому подібне, тяжко було вирішити зі зйомкою. Ми знімались вперше,на фотоапарат, тому що можливостей кращої, на жаль, зараз немає. Знімали ми це все в музеї Пирогово. Хотілось якого мінімалізму у всьому: у одязі, зачісці, декораціям,адже акцент проставлявся на пісні та солдатах.. Ми розуміємо,що пісня не захистить від кулі,але можливо, підніме бойовий дух солдат, і вони повернуться додому до своїх дружин, дітей.... Приємно було читати,коли вчора жінка,що чекає чоловіка звідти дякувала за підтримку, і подібного було вдосталь.Хочеться подякувати моєму Саші, без нього нічого б не вийшло. Я виконала пісню і,сподіваюсь,мені вдалось передати почуття,на ньому вся організація і процес,що не є менш важливим. Ми віримо в те,що вже незабаром ми прокинемось в мирі та злагоді, не знаючи більше ні куль, ні автоматів, ні розлук ні смертей.

Олександр Щетинін, учасник зйомок: - Видео посвящено событиям на востоке нашей страны, в поддержку нашей армии. Снимали своими силами... На фотоаппарат... Ну а потом сидели монтировали все... Идея родилась у самой исполнительницы.. Очень хотела сделать что то на эту тему. Вот, сделали)

На початку серпня група рівненських волонтерів "Допомога армії. Рівне " також відзняла соціальний ролик, що за задумом волонтерів має мотивувати людей підтримувати наших солдатів на сході.