Один з найодіозніших міських голів Західної України цими вихідними побував у Рівному. Мер Львова Андрій Садовий встиг поспілкуватися із молоддю та бізнесменами Рівного, а також розповісти власні рецепти розбудови сучасного міста.

За останні кілька місяців міський голова Львова Андрій Садовий став більше, аніж просто мером західноукраїнського міста. Він зумів зацікавити багатьох українців. У першу чергу, добором тих, з ким співпрацює.

Під час свого візиту у Рівне , Андрій Садовий зустрівся із представниками молодіжних організацій та бізнесменами. Поділився власними думками щодо подій сьогоднішніх. А також реалій місцевого самоврядування. Зокрема, пояснив чому підтримує скорочення кількості депутатів місцевих рад.

Не приховує Андрій Садовий і амбіцій своєї політичної сили щодо виборів у місцеві ради Рівне нщини. проте запевняє: конкретного керівника партія у Рівному немає. Та й це не так важливо.

Саме місцеве самоврядування може вивести Україну на новий рівень розвитку - переконаний Андрій Садовий. Наголошує: повноваження та можливість розвиватися місцевим громадам - це шлях до майбутнього. Тому кожна місцева громада має обрати тих достойників, які зможуть багато працювати, але пройти цей шлях розвитку.