Військові ремонтники спільно з підприємцями відновили озброєння мінометної батареї, на черзі - протитанкові керовані ракетні комплекси «Конкурс».

Ремонтна військова частина спільно із Спілкою підприємців Сарненщини відновлює озброєння і військову техніку для підрозділів Збройних Сил України, які залучені до антитерористичної операції на Донбасі.

Зокрема, члени організації придбали 32 акумуляторні батареї для протитанкових керованих ракетних комплексів «Конкурс». Також, для ремонту автомобільної техніки вони закупили три акумуляторні батареї, 40 літрів електроліту, гальмівну рідину, два робочі циліндри зчеплення, гуму на склоочисники, редуктор ВАЗ-2106, електроди, 4 автомобільні шини на КамАЗ, головний гальмівний циліндр, 48 свічок запалення, ремонтні комплекти, фарбу кольору хакі, розчинник. А на ремонтних фондах військової частини відбулося відновлення ОВТ.

- Завдячуючи цьому, відремонтували шість автомобілів ГАЗ-66 і КамАЗ. Підприємці передали нам також гідравлічний підйомник для переміщення вантажу, – зазначив командир ремонтної військової частини. – Спільно з такими ініціативними людьми ми підвищуємо якість і швидкість виконання робіт та направду наближаємо перемогу.