Рівненщина прощається з героями, які поклали життя у зоні бойових дій на сході країни. Напередодні ввечері до обласного центру привезли тіло підполковника Віктора Новіцького. Він загинув під час обстрілу з «градів» терористами колони військової техніки української армії.

У зоні АТО, Віктор Новіцький перебував з моменту першої хвилі мобілізації. Там він виконував різні військові завдання. Під час обстрілу було поранено бійця-контрактника одної з механізованих бригад. Попри шквальний вогонь противника, підполковник Віктор Новіцький встиг надати пораненому першу медичну допомогу і відтягнути його в безпечне місце. Але наступний снаряд обірвав життя самого героя.

Військовослужбовці управління оперативного командування "Північ" попрощалися з товаришем на території військової частини. Кажуть, запам'ятають його позитивною людиною, та справжнім офіцером. Переконані, він був хорошим прикладом усім колегам та товаришам.

Військові віддали шану загиблому товаришу, попрощалися, та відправили тіло Віктора на батьківщину у Житомирську область, там його і поховають.