Міфи про російські інвестиції розвінчував сьогодні очільник облдержадміністрації. Нині в області працює лише 12 підприємств, з статутним капіталом російського походження. Валова частка російських інвестицій не перевищує 6-ти відсотків. Як працює капітал окупантів на Рівненщині і чи працюватиме в майбутньому - далі у сюжеті.

17 з половиною мільйонів доларів - саме стільки російських грошей працює на Рівне нщині . В облдержадміністрації підрахували - це аж 6% від загального обсягу іноземних інвестицій.

Попри загальнодержавну тенденцію, повідомив голова облдержадміністрації, продаж товарів, вироблених на Рівне нщині до російської федерації зріс, у порівнянні з минулим роком на 11%.

Питання про націоналізацію, чи реприватизацію підприємств з російським капіталом, на думку очільника області, наразі не на часі. Мовляв, зараз потрібно створити якомога сприятливіший інвестиційний клімат. А що робити з російським капіталом - мають вирішувати в столиці. Голова ж облдержадміністрації найближчим часом планує втрутитись в ситуацію, що склалась на Рівне нському високовольтному, де російські власники скорочують чи не половину працівників.

pic