Рівне приймає поранених солдатів. Учора у рівненському аеропорту здійснив посадку військовий літак з Харкова, яким доставили 32 поранених бійці. Сьогодні до військового гарнізонного госпіталю прибули ще 39 солдатів, яких доправили з Дніпропетровського військового шпиталю. Усі вони поранені під час бойових дій на Донбасі. Чоловіки мають поранення середнього та легкого ступеню важкості. Військові медики запевняють, поставлять бійців на ноги, для цього мають все необхідне.

На рівненському летовищі приземляється військовий АН-26. Його пасажирів - поранених під час АТО бійців - чекають дві швидкі та великий автобус. 39 солдатів медики за лічені хвилини перевозять до госпіталю. Більшість прибувших пересуваються самостійно, кількох транспортують на ношах через травми кінцівок. Керівник госпіталю заспокоює — травми в усіх не складні.

Серед поранених бійців – солдати-строковики та добровольці. Дмитро Рожків воював у одному з добровольчих батальйонів. Розповідає: саме забирав вбитих під селищем Лугіно, коли бойовики відкрили вогонь. Щоб врятуватися, стрибнув через перешкоду і впав на бетонну плиту. Хоч кістки лишилися цілими, сам ходити не може, спирається на милиці.

Поранених до Рівного привезли із Харкова. Нині їх обстежують місцеві медики. Самі ж військові потрохи освоюються в палатах. Усі вони з різних регіонів України. Уже завтра розпочнеться курс лікування. Загалом, у госпіталі перебуває 76 силовиків.