Відтепер рівняни, які проживають у будинках із автономним опаленням, платитимуть менше за послуги вивезення побутових відходів. Тариф для таких громадян становить стільки ж, як для споживачів, які живуть у багатоквартирних будинках.

Як результат, для мешканців будинків, в яких встановлене автономне опалення, знизиться плата за послуги вивезення побутових відходів. Ті, хто сплачував 6 гривень копійок з людини будуть сплачувати 5,36 грн., і відповідно ті, хто сплачував 7 гривень 31 копійку — платитимуть 6,34 грн. за людину.

Тому з 16 липня «Санком-Рівне » зробить перерахунок для своїх клієнтів — мешканців будинків із автономним опаленням та встановленими газовими котлами.

_________________________________________________________________________

Якщо у Вас є безліч скарг і зауважень, а можливо , геніальних пропозицій та конструктивних ідей – поскаржтесь нам і Ви будете почуті!

Звертайтеся за телефоном 62-35-01. Також надсилайте нам фото та відео «комунальних маразмів», які яскраво демонструють «якість» роботи комунальних служб на електронну адресу: lobchuk@rivne1.tv.

Або ж надсилайте свої скарги через спеціальну форму на сайті Rivne1.tvЗАПОВНИТИ ФОРМУ

В ефірі «Рівне 1» - щовівторка о 21.15, повтор - середа 07:25, субота 18:40.

«Рівне 1» стане на сторожі Вашого комфорту. Побудуймо європейське місто разом!