Ми продовжуємо публікувати фото учасників мультимедійного конкурсу “Наше весілля-2009”. У рамках конкурсу від порталу OGO.ua, спільно з телеканалом “Рівне 1” та “Рівненською газетою”, молодята Рівненщини діляться вже сімейними історіями кохання. Імена тих, хто здобув титул "Найкраща пара вересня”, ви дізнаєтеся вже 7 жовтня.

№8 Сергій та Юлія Кушельники “Так ніхто не кохав. Через тисячі літ лиш приходить подібне кохання. В день такий розцвітає весна на землі І земля убирається зрання…”

№9 Ірина та Іван Томковичі “Коли від життя не чекаєш ніяких перемін, приємно зустріти людину, яка так миттєво, а головне – назавжди, змінює його на яскраву веселку почуттів...”, – поділилися молодята.

№10 Ольга та Слава Омельченки “Наша історія незвичайна, познайомились ми в просторах мережі Інтернет. А найголовніше – те, що жили в різних містах, розділяла нас відстань у 320 км. Після двох місяців спілкування відбулося наше перше побачення, чи вірніше живе знайомство, – пригадує Ольга. – Ми з першого погляду зачарувались одне одним, багато хто з друзів в це просто не вірили. Та нам здавалось, що це казка, аж поки не побачилися знову. Так тривало два роки... Ми бачилися один раз в місяць, трішки важко для серйозних стосунків, тож ми вирішили одружитись”.

№11 Людмила Муц та Андрій Юрчило “Відстань коханню не завада... Живучи у різних містах, зустрілися, закохалися, щасливі разом...”, – поділилися рецептом щасливого кохання подружжя.

№12 Ірина та Роман Шевчуки “Наше кохання спалахнуло, як перша зоря на вечірньому небі. Через місяць після нашого знайомства він мені сказав ті слова, що назавжди запали мені в душу – “Моє життя – це ти. Я тебе кохаю” ...” , – розповіла Ірина. "Кохання - це відображення наших почуттів. Кохання - це ми! Тому кохайте і будьте коханими!”

Серед призів*, які чекають на переможців, - абонемент на гру у боулінг та абонемент на відвідування солярію від розважального комплексу "Хутір” та інші. Головним та золотим призом* конкурсу "Наше весілля 2009” є сертифікат на придбання ювелірного виробу від ювелірного салону "Золото "Весільні обручки". * під призом розуміється право придбання товару за 1 грн.