Вчора, під вечір, на вулиці Набережній, що в обласному центрі, міліція оглядала місце події , де перехожі знайшли тіло чоловіка, без ознак життя. Експерти науково–дослідного криміналістично–експертного центру відразу встановили, що чоловікові «допомогли піти» з життя.

Про це свідчили дві колото–різані рани з правого та лівого боку тулуба і одяг небіжчика з численними плямами, схожими на кров.

Чоловік лежав недалеко від електроопори, яка розташована в парковій посадці, що простягається уздовж річки Устя.

Експерти НДЕКЦ за відбитками пальців рук швидко встановили особу загиблого. Ним виявився 55–річний Олексій житель Чернігівщини, а саме м. Сокиряни, який вів бродячий спосіб життя. Біля тіла чоловіка знаходилась сумка з порожніми пляшками та деякими побутовими дрібничками. Не зачепили зловмисники й гаманець Олексія, у якому лежало трохи більше 15 гривень.

– Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Міліція наразі встановлює осіб, які можуть бути причетними до загибелі чоловіка та шукає свідків трагедії. Триває досудове розслідування, – коментує начальник прес–служби УМВС Тамара Лисенко.