На Рівненщині захисників Батьківщини стало більше. 391 курсант військової кафедри НУВГП склав присягу на вірність українському народові. Які плани у випускників та чи потраплять найближчим часом вони у зону бойових дій - знають журналісти "Першого Місцевого".

391 курсант військової кафедри Національного університету водного господарства та природокористування склали присягу українському народові. Серед них і онук Олексія Степановича. Чоловік 28 років віддав армії, брав участь в бойових діях в Афганістані, говорить - саме військове життя зробило з нього чоловіка. Розуміє, його онуку можливо доведеться їхати на Схід захищати Батьківщину, тож вже дав юнаку настанову.

Щоправда, до осені цим юнакам навряд чи доведеться брати зброю у руки.

Військових квитків та погонів в них ще немає.

Два роки навчання на військовій кафедрі вже позаду. Курсант Тарас Овсійчук визначився зі своїм майбутнім, щоправда корективи у нього може внести складна ситуація в країні, - зізнається юнак.

Під час урочистостей на стройовому плацу навчального закладу випускників благословили священнослужителі. Насамкінець юнаки пройшли урочистим маршем.