11-річну Катерину знайшли задушеною у підвалі новобудови на мікрорайоні Ювілейний. Вона зникла у п’ятницю ввечері. Повернувшись зі школи, дівчинка пішла гуляти. Коли ж вона не повернулась додому, її почали шукати. Спершу батьки та сусіди, а згодом – і працівники міліції.

Дівчинка, яка навчалась у 5-му класі, після уроків прийшла додому, залишила підручники та пішла гуляти. Після цього Катерину живою ніхто не бачив.

Звістка про вбивство школярки шокувала весь навчальний заклад. Тут і досі не можуть повірити, що старанної та щирої Каті більше немає.

Правоохоронці стверджують, що вже затримали вбивцю. Підозрюваний - 17-річний юнак, який проживав у тому ж будинку, що і загибла. За збігом обставин, затриманий юнак перші роки навчався у тій же школі, що і його жертва. Пізніше він змінив навчальний заклад, та тут його пам’ятають і досі.

Новобудову, на якій знайшли тіло дівчинки, охороняють. Втім, як сюди потрапив підозрюваний та ще і з дівчинкою, невідомо.

Катерину сьогодні поховали. Вона стала третьою дитиною, яку вбили у Рівному за останній рік. У міліції ці злочини між собою не пов’язують, запевняючи, що вбивства дітей скоїли різні люди.

Коментар заступника начальника слідчого управління УМВС щодо вбивства дитини.