Рідні, друзі та знайомі хлопця пишуть на його стіні слова співчуття. А от російським ботам не йметься. Вони буквально закидали сторінку Ігоря нецензурними картинками агресивного, антиукраїнського характеру.

21 липня о 19:09 - останній раз Ігор Волошин, який навчався у рівненській школі "Центр Надії", закінчив Рівне нський кооперативний економіко-правовий коледж та економічний факультет "водника", заходив на свою сторінку у ВК - http://vk.com/id226529893.

"Подих Смерті придає смак Життю. Celebrate Life!" - статус, який навіки лишиться на його сторінці...

"Я знала Ігоря ще з дитинства, він був однокласником та найкращим другом мого брата Назара. Тоді він був маленьким, кирпатим хлопчиком, добрий та привітний, старанний учень. Він цінував друзів, був хорошою людиною та справжнім патріотом України", - каже Анастасія, сестра однокласника Ігоря Волошина.



pic

Під час виконання бойових завдань у зоні АТО загинув 29-річний рівнянин

І навіть тепер російські боти, що сидять у соціальній мережі Вконтакте, не гребують ніякими засобами і продовжують свою антиукраїнську агітацію на його сторінці...

P.S. Щоб заблокувати будь-який допис на стіні ВК, необхідно натиснути "Поскаржитися у верхньому правому куті допису та обрати варіант, наприклад "Образа".