У Рівному особовий склад батальйону охорони та обслуговування оперативного командування «Північ» проводить обслуговування та ремонт військової техніки, яка постійно залучається до перевезення особового складу в райони виконання завдань антитерористичної операції.

Як зазначив заступник командира батальйону з озброєння майор Сергій Матсай, навантаження на підрозділи військової частини за останній період зросло в рази. Командування батальйону пишається своїми військовослужбовцями, які розуміють, що від їхніх дій залежить життя товаришів по службі на сході України.

— Окрім своєї техніки для потреб 51 окремої механізованої бригади ми відремонтували два санітарних автомобілі, і зараз закінчуємо ремонт ще двох. Вже найближчим часом їх буде доставлено в райони антитерористичної операції. Роботи тривають у цілодобовому режимі, адже кожен з підлеглих розуміє наскільки ця техніка необхідна на передовій, — наголосив офіцер.

Також командування батальйону дякує активістам, волонтерам, представникам державної влади, органів місцевого самоврядування за допомогу військовим.