За словами пані Зінаїди, мешканки четвертого будинку по вулиці Шухевича, газом її родина користується лише для приготування їжі. А тому впевнена, що після встановлення лічильника платитиме менше.

Її сусідка Людмила власним коштом встановила газовий лічильник ще кілька років тому. Розповідає, що прилад обліку обсягу використаного блакитного палива вже давно окупився. Тому жінка розуміє та підтримує жителів будинку в бажанні отримати лічильники.

Натомість на підприємстві "Рівне газ" розповіли, що лічильники встановлюють почергово, тобто як отримували письмові колективні заяви від жителів будинків.

Разом з тим, за словами газопостачальників, ще навесні після поширення інформації про подорожчання блакитного палива, охочих встановити лічильники, та ще й безкоштовно, збільшилося в рази. Водночас на підприємстві повідомили, що четвертого будинку по вулиці Шухевича у планах встановлення приладів обліку поки немає. Принаймні у лині в цьому будинку лічильники не ставитимуть точно.

А дізнатися які рівненські багатоповерхівки обладнають лічильниками на газ у серпні можна буде вже за днів десять на офіційному сайті "Рівне газу".