Дамоклів меч й досі висить над перинатальним центром. Після табу депутатів на головного лікаря , медична комісія не дійшла згоди і щодо статуту медичного закладу. Згадували медики і про проблему з транспортом у лікарнях Рівненщини, до 2011 обіцяють вона зникне. Про що ще говорили медики, знає Ігор Шумик.

Уже кілька місяців чиновники мусолять призначення головного лікаря перинатального центру. Нині члени медичної комісії не змогла затвердити і статут медзакладу. Лікарі пояснюють за умовами створення нового медзакладу, затвердження його статуту не можливе без призначення головного лікаря.

Окремі депутати такий довгий марафон виборів головного лікаря перинатального центру називають політичними махінаціями. Пояснюють, комусь вигідно організовувати перинатальний центр без керівника. Мовляв, у випадку спекуляцій над майном, винних не знайти.

Уже восени майбутньому центру за рахунок гранту мають придбати обладнання на 600 тисяч євро. Тому медики радять депутатам знайти головного лікаря для центру якнайшвидше.

Серед іншого говорили медики і про нестачу швидких у районах. Але запевнили до 2011 кожна амбулаторія Рівне нщини матиме власну швидку.