Депутат Рівненської обласної ради Олексій Кособуцький стане учасником політичного ток-шоу "ТелеМайдан", яке вийде у прямому ефірі телеканалу "Рівне 1" у четвер, 26 червня.

Про політичну ситуацію на Рівне нщині , розстановку сил у депутатському корпусі Рівне нської обласної ради, баталії навколо посади голови бюджетної комісії облради і багато інших актуальних питань суспільно-політичного життя області - у відвертій розмові ведучих "ТелеМайдану" Віталія Голубєва та Ольги Данилюк із Олексієм Кособуцьким.

Ви такиж маєте можливість долучитись до дискусії, поставивши свої запитання або висловивши думки в коментарях до матеріалу. Найцікавіші запитання прозвучать у прямому ефірі "ТелеМайдану"!

Ефір "ТелеМайдану" - у четвер, 26 червня, о 21.15 на телеканалі "Рівне 1".

Довідково Ток-шоу "ТелеМайдан" - це спільний проект телеканалу "Рівне 1" і Видавничого дому "ОГО". Автори проекту прагнуть спрямувати енергію Майдану в русло конструктивного обговорення проблем країни та Рівне нщини, створивши для цього дискусійний майданчик у мультимедійному форматі. Адже інформація, яка звучить на "ТелеМайдані" висвітлюється не лише у прямому ефірі телеканалу "Рівне 1", а й у газетах "ОГО" та "Рівне нська газета", на порталі OGO.ua та на сайті Першого місцевого rivne1.tv.