Визначили найкращого рибалку-спінінгіста Рівненщини. Змагання з спортивного активного лову риби відбулись у корецькому районі. Щорічний кубок флагмана зібрав більше сорока риболовів - спортсменів з рівненщини та волині. Власне головна нагорода в сусідню область і поїхала. Як рибалки виловом мірялись - далі у сюжеті "Першого Місцевого".

Сьома ранку, водойма у корецькому районі перетворюється на поле для змагань у рибальській вправності. Цьогоріч переможця визначатимуть не за вагою вилову, а за його довжиною - відповідно до міжнародних норм.

За кубок флагмана на рибальських іграх змагається понад 4 десятки рибалок з Рівне нщини та Волині.

Змагання відбуваються у два тригодинні тури. берегами водойми рибалки міняються, аби урівняти свої шанси на перемогу. Тактику лову кожен обирає під себе.

Вже надвечір судді підводять результати. Понад 7 метрів риби - переможний результат. Як наслідок - кубок флагмана з Рівного їде на волинь.

У найближчі два місяці на рівненщині також визначать найкращих рибалок у двох інших дисциплінах. а переможці представлятимуть нашу область у всеукраїнських змаганнях риболовів, що відбудуться у вересні на Дніпропетровщині.