Чоловік загинув.

Компанія трьох друзів вирішили запустити піротехнічну установку у полі поблизу села Велика Омеляна, у Рівне нському районі. Саме там з родиною проживав 29-річний Дмитро. Для кращого ефекту взяли металеву трубу і туди запхнули салют.

Замість того аби викликати медиків та повідомити батькам загиблого про трагедію - двоє товаришів з місця події накивали п’ятами. Їх випадково у Рівному зупинили працівники міліції за підозрою у перевезенні наркотиків.

У салоні Вазу виявили кілька феєрверків. У автомобілі перебували 36-річний Сергій та 33-річний Олександр.

Саме під час перевірки чоловіки розповіли міліціонерам про подію, яка сталася з їх товаришем у полі поблизу села Велика Омеляна. Правоохоронці, які відразу виїхали на місце події лише констатували смерть людини. У селі про нещасний випадок чули. Кажуть, родина загиблого Дмитра - благополучна. Втім знають її мало, бо живе сім’я у селі нещодавно.

Чи причетні люди у «вазівці» до смерті 29 річного Дмитра будуть перевіряти слідчі міліції. Поки чоловіків не затримували. Відомо, шо ці особи неодноразово потрапляли в поле зору правоохоронців за справами пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

Нині з ними проводять бесіди та з'ясовують усі обставини вчорашньої трагедії . За фактом смерті людини в УМВС відкрили кримінальне провадження за статтею умисне вбивство.