вул. Остафова буд. 30

Звертаюсь до Вас за допомогою у виришенні житлово-комунального питання. Я проживаю у м.Рівне , по вул. Остафова буд. 30. Це двоповерховий шістиквартирний будинок. Протягом останніх 50 (!) років мешканці будинку неодноразово звертались в ЖКП з проханням перекрити дах. Нажаль, ні за часів Радянського Союзу, ні тепер, в Незалежній Україні, ми так і не отримали перекритий дах.

Минулого року до нас нарешті завітав начальник ЖКП "Покровське" Бездіжий О,І, разом з керівником міста Хомком В.Є. Оглянули дах, покивали головами і пішли. А дах так і лишився не перекритий.

Цьогоріч мешканці вже не раз нагадували Бездіжому О.І. про невирішену проблему. Нажаль, до сьогодні ми так і маємо протікаючий дах.

А нещодавні зливи, які тривали майже цілодобово, заставили нас вимочувати воду, що тікла по стінам та підставляти вчасно відра на горищі. Прошу зауважити ще той факт, що неодноразово з даху зривався шифер і лише дякуючи, щасливому випадку, нікого не пошкодив (читайте - прибив). А в дворі часто гуляють діти та мешканці будинку. Такі "халепи" мусили вирішувати самотужки, силами самих мешканців, закріплювали місцями шифер самі.

Останні два тижні щоденно телефонуємо на гарячу лінію міськвиконкому, та там стандартна відповідь - "Тримаємо на контролі." і головному інженеру ЖКП "Покровське" і теж безрезультатно (спочатку сказав " Розберемся!", а тепер не бере слухавку ).

Я маю лише одну надію на Вашу допомогу у вирішенні нашої проблеми.