Навчитись концентрувати увагу, долати труднощі, планувати власні дії та логічне мислення - допоможе гра. В цьому переконались усі охочі минулими вихідними. Впродовж двох днів в Рівному в новому шаховому клубі відбувся відкритий загальноміський дитячий турнір "Шахова корона - 2014".

Вперше турнір "Шахова корона" відбувся в 2010 році, аби акцентувати увагу місцевої влади на проблему відсутності в Рівному шахового клубу. І ось за декілька років відкрили спеціалізований шаховий заклад. Перший турнір тут дитячий – "Шахова корона - 2014".

Дев'ятирічний Сергій грає у шахи вже 6 років. Нещодавно брав участь у Чемпіонаті України серед дітей до 10 років. Однак, хлопчик не перестає вдосконалюватись.

Ініціатором проведення “Шахової корони” став Сергій Паладійчук. Говорить, шахи це гра, яка допомагає молодому поколінню досягати успіхів.

Загалом в турнірі взяло участь 24 учасника не лише з Рівного, а й з 5 районів області. Переможці та призери турніру в різних номінаціях отримали подарунки від ініціаторів змагань.