Всесвітній день без тютюну.

Всесвітній день блондинок.

День працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження України Іменини святкують: Андрій, Давид, Денис, Іраклій, Клавдія, Олександра, Павло, Петро, Семен, Фаїна, Федот, Христина, Юлія.

Символ дня — Леопард. Енергії, яка цього дня так і вирує в організмі, обов'язково потрібно дати вихід, інакше вона буде направлена на саморуйнування.

Це день активної роботи з негативними думками й емоціями. Дуже добре працювати зі своїми недоліками, переборювати їх, відмовлятися від поганих звичок, якщо ви їх усвідомили і якщо вони вам заважають. Важливо, щоб така відмова дозріла усередині людини.

Це день волі й початку нових справ. Як правило, цей день удалий для тих, хто любить ризик. Не виключено, що вони згодом зможуть по праву пити шампанське.

Cтрижка волосся в цей день може призвести до заподіяння шкоди організму й може притягнути вас до розтрати.

Дозвілля

Кінопалац „Україна”

„Комашки”, „Чаклунка”, „Люди Ікс: Дні минулого майбутнього”, „ Ґодзілла” Кіноцентр “Ера”

„Малефисента”, „Люди Ікс: Дні минулого майбутнього”, „Комашки. Пригода у Долинi Мурах”, „Ґодзілла”

Євро-Арт – виставка „Український натюрморт”

ЗЛАТА ПЛАЗА – фотовиставка „Пузата мама 2014”

Євро-Арт, галерея європейського живопису – „Мода і мистецтво. Точки дотику”.

Екватор, торгово-розважальний центр - Благодійна акція - збір подарунків для дитячих будинків міста Рівного

Парк культури та відпочинку ім. Т. Г. Шевченка (літня сцена), вхід вільний – „Кіносуботник”

Automovie – „Хранителі”, „Бруд”

Екватор, торгово-розважальний центр - розважальна програма від дітей " Чудо-острів"!

Театр "Сонях" – „На ковчезі о восьмій”

Театр ляльок – „Бременські музиканти”

Драмтеатр - „Моя дружина..., або Як повернути чоловіка”

Майдан Незалежності – „Велодень”

ПОГОДА

Ніч +11…+13, похмуро

ранок +10...+12, хмарно, дощ

день +14...+16, похмуро, дощ

вечір +14…+16, хмарно, дощ

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – у першій половині дня можуть виникнути проблеми з сусідами. Не варто розпалювати скандал, це може призвести до неприємних наслідків. У другій половині дня будь уважніше в громадських місцях, ти можеш втратити ключі або цінні речі. Твій партнер притаїв образу, зроби крок до примирення.

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) - сьогодні вдалий день для заміського відпочинку у великій компанії. Запроси друзів і спробуй організувати цікаві конкурси та захоплюючі розваги. У другій половині дня тобі доведеться виступити в ролі миротворця, щоб вирішити безглузду суперечку. Стережися укусів комах. Увечері випий заспокійливий трав'яний чай і раніше лягай спати.

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – у першій половині дня можуть виникнути конфлікти з на побутовому грунті. Тобі потрібно спочатку розподілити виконання домашніх обов'язків, щоб не виникало проблем. Увечері друзі запросять тебе на цікаву вечірку, не варто відмовлятися.

Р а к (22.06 - 22.07) – цей день принесе багато яскравих вражень і подій. Відпочинок із друзями допоможе відволіктися від проблем і добре повеселитися. У другій половині дня тобі доведеться надати допомогу родичам. Не варто втручатися в чуже особисте життя, зроби те, про що тебе просять.

Л е в (23.07 - 23.08) –цей день варто присвятити вирішенню сімейних питань і здійснити необхідні покупки. Не варто йти на поводу бажань свого партнера. У другій половині дня покупка побутової техніки буде вигідною. Увечері варто запросити друзів і влаштувати невелику вечірку.

Д і в а (24.08 - 23.09) - порадься з дієтологом, щоб вибрати правильну дієту з великою кількістю вітамінів. Спробуй змінити трохи свій звичний стиль одягу, відмовившись від консервативної класики. У другій половині дня варто вирушити в розважальний центр з усією родиною.

Т е р е з и (24.09 - 23.10) - у першій половині дня потурбуйся про вирішення побутових питань. Намагайся не перевтомлювати себе домашньою роботою і не піднімай важке. У другій половині дня намагайся не провокувати свого обранця на ревні почуття. Спробуй знайти інший спосіб, щоб привернути до себе увагу.

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день варто присвятити улюбленим заняттям і повністю відволіктися від суєти. На тебе чекає приємна зустріч зі старим другом і багато гарних вражень. Спілкування з друзями допоможе зняти стрес і викличе творчий сплеск. Увечері варто сходити на концерт або в клуб, ти добре проведеш час.

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні може виникнути конфліктна ситуація з родичами. Тобі потрібно контролювати свої слова, щоб не образити близьку людину. У другій половині дня намагайся бути уважніше, ти можеш забути цінну річ. Твій обранець потребує моральної підтримки, зверни на це увагу.

К о з е р і г (23.11 - 21.12) – сьогодні варто відвідати родичів і допомогти у вирішенні їхніх проблем. Ти можеш запобігти конфлікту, якщо проявиш спокій і стриманість. У другій половині дня на тебе чекає незапланований прибуток, можливо, повернення боргу. Використовуй отримані кошти для благоустрою оселі і корисних покупок.

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні старайся уникати важкої роботи по дому і в саду. Твій організм потребує відпочинку і розслаблення, тому намагайся більше спати. Не варто економити на придбанні дорогих речей, інакше безцільно викинеш гроші. Увечері можуть завітати гості, тож будь напоготові.

Р и б и (19.02 - 20.03) – цей день варто присвятити оздоровленню свого організму і добре виспатися. Ти можеш спробувати відмовитися від шкідливих звичок, це буде досить легко зробити. Не слід втручатися в чужі сімейні суперечки. Тримайся осторонь від осіб, які агресивно налаштовані і притягують неприємності.