Військові з Рівненського полігону голосують. Аби волевиявились більше тисячі військовослужбовців, що перебувають зараз на вишколі, в окружному виборчкомі виділили дві дільниці. Як голосують українські військові?

Сьогодні у Новій Любомирці аншлаг. На цій виборчій дільниці тут зазвичай голосує близько тисячі селян. Сьогодні до них доєдналося понад півтисячі військових з рівненського полігону.

Поміж людей в одностроях тільки і мови, що про ситуацію на сході. Завтра вони зустрічатимуть тіла 17-ьох побратимів, з якими разом проходили вишкіл.

Голосування відбувається на двох дільницях: у Новій Любомирці та Волошках. На камеру військові привітні, та усміхнені. Жартують і передають привіти додому. З дня на день чекають наказу висуватись на схід.

З міркувань безпеки наші земляки - учасники АТО на сході не голосують. Адже на дільниці, що у селах поблизу бази військових зі зброєю не пускають.

Волевиявлення такої кількості військових спричинило певні незручності дільничого виборчкому. Адже бюлетенів, навіть з урахуванням резерву, забракло.

Останніми з військових голосують ті, хто сьогодні несе варту на Рівне нському полігоні. Явка за додатковими списками стовідсоткова.