Шикарний весільний торт завжди знаменує собою завершення святкового дня. Він є смачною крапкою , яка неодмінно повинна зробити феєричний ефект. Сьогодні всі кондитерські пропонують величезну кількість варіантів весільного тортику на додачу з короваєм , але такий хитрий рекламний хід не повинен вас ввести в оману.

Знайомство з кондитерськими Ознайомтеся з вибором на сайті , подивіться, де знаходиться виробництво , найчастіше там же і ведеться торгівля або приймають замовлення . Зверніть увагу на приміщення, де проходить виробництво, як виглядають співробітники , наскільки там чисто і охайно . Якщо вас все влаштує , можна починати ознайомлюватись з вибором.



pic

Вибираємо склад торта Перш ніж замовити ваш улюблений тортик, переконайтеся , що серед гостей немає тих у ког алергія, для того аби уникнути інцидентів. Всі гості повинні спробувати шматочок десерту. Краще вибрати нейтральний склад, не надто солодкий , але й не пісний , наприклад , коржі просочені сметаною , такі як зебра , сирний , фруктовий також вітається. Перевірте , щоб продукти , що використовуються у приготуванні , були натуральними. Якщо це сметана , то вона повинна за смаком бути на неї схожою , якщо фрукти , то краще неконсервовані , якщо вершки , то не з балончика. Для того щоб переконатися в усіх смакових якостях обраного торта , можна замовити його маленьку копію і продегустувати.



pic

Весілля влітку ? Не біда! Торт -морозиво порадує гостей не тільки чудовим смаком, але й охолодить пристрасті. У разі якщо торт буде багатоярусний , можна схитрувати і зробити кожен корж різний, наприклад , сирний , шоколадний і фруктовий , тоді кожен гість зможе вибрати собі те , що йому до душі. Такий торт при замовленні краще оформити відразу з доставкою та підставкою під коржі.



pic

Прикрашаємо , прикрашаємо ! У кожному кондитерському магазині є каталог з фотографіями всіляких варіантів , один з яких ви можете легко замовити. Однак якщо ви хочете щось дійсно оригінальне , то краще поговорити з дизайнером - кондитером . Сьогодні виробництво може запропонувати найрізноманітніші варіанти : живі квіти , стрічки , мережива , різні їстівні та неїстівні прикраси , можливо навіть розташувати фотографію молодят. Класична форма тортів кругла або сердцевидна , але можна випекти коржі у формі нареченого і нареченої , що буде незвично.



pic

У зв'язку з тим , що сьогодні в нашій країні поширені стилізовані весілля , найчастіше молодята замовляють і стилізований торт , наприклад, в колір сукні та костюму молодят , або випічка прикрашена якимось символом, який червоною ниткою проходить через все свято. Весільний десерт краще зробити мінімум двоколірним ; якщо буде білий або рожевий , то всі візерунки на фотографіях зіллються в один. Дуже стильно виглядають різнокольорові торти , де кожен ярус має свою кольорову гаму та прикрасу. Вагу торта потрібно розрахувати на кількість гостей , виходячи з того , що кожен шматочок буде не більше 250 грамів. Це кулінарний стандарт .



pic

Як подати? Найчастіше перед винесенням весільного тортику в зал створюють романтичну атмосферу, яка супроводжується чарівному музикою і ведучий повідомляє про те , що зараз відбудеться. Наречений і наречена за традицією відрізають перший шматочок разом і потім годують один одного. Якщо молодята сміливі та креативні, тоді вони можуть вимазати носики або щічки, а потім солодко поцілуватися. Саме з що з цього моменту починається солодке життя молодят. Ще один спосіб - лотерея : кому пощастить , той і спробує торт другим. Наступні шматочки необхідно піднести батькам , і тільки після цього офіціанти дорізають торт і роздають всім гостям. Солодкого вам спільного життя!



pic

Інформація з сайту