Розкіш , витонченість , неймовірне поєднання кольорів , дивовижний шарм минулої епохи - ось чим пояснюється популярність весілля в стилі Тіффані . Сам бренд , заснований Чарльзом Льюїсом Тіффані , давно став класикою , столове срібло вже давно прикрашає будинки іменитих осіб , а люди цінують красу і оригінальність прикрас.

Весільне дійство в стилі Тіффані - це захід в дусі ретро , до його підготовки потрібно підходити з особливою ретельністю. Тут грає важливу роль кожна дрібниця , а в оформленні прекрасно поєднується мінімалізм і розкіш. Досить згадати фільм «Сніданок у Тіффані» з Одрі Хепберн у головній ролі , саме після його виходу Тіффані перестав бути просто ювелірним домом , а перетворився на винятковий стиль життя.



pic

Де ж провести торжество , щоб воно запам'яталося і молодятам , і їх гостям? - Можна обмежитися класикою і стилізувати один з банкетних залів у вашому місті , провести виїзну реєстрацію в мальовничому парку або на березі озера , фуршет під відкритим небом. Непоганим варіантом стане і відпочинок барбекю : гості зможуть покататися на конях , пограти в ігри , а старше покоління затишно влаштуватися в кріслах , послухати музику. Ну а вже ввечері влаштувати лаундж -вечірку з танцями до ранку , оригінальними розвагами і незвичайним меню.



pic Класичний колір , який обов'язково повинен домінувати на весіллі - це блакитний. Саме в таких коробочках компанія « Tiffany & Co » почала випускати свою продукцію. Поєднувати блакитний можна з білим , чорним , насиченим шоколадним і червоним кольором. Мабуть кожна дівчина дивилася фільм "Сніданок у Тіффані" з неповторною Одрі Хепберн у головній ролі , кожна друга захопилася показаною атмосферою і всі без винятку оцінили стиль героїні , її смак та елегантність вбрання.



pic

Завдяки широкій рекламі, фільм і актриса , яка зіграла головну роль , стали неймовірно популярними в останні роки , тому ідея зіграти весілля в стилі "Сніданок у Тіффані" не може вважатися новою. Однак продумати всі святкування до найдрібніших деталей досить складно , але , як кажуть, немає нічого неможливого. Для початку варто згадати характер Холлі Голайтлі , її неординарність , ексцентричність , і ось перед нами вже образ головної героїні торжества. Важливо , щоб наречена не просто захоплювалася фільмом і творчістю Хепберн , але й була готова , прагнула до експериментів і всього нового , відмінного від буденного. Тому варто заздалегідь визначити , чи зможете Ви відмовитися від послуг тамади зі стандартними конкурсами , від фото на сходинках РАГСу з усім натовпом гостей і від інших традиційно прийнятих умовностей. Потрібно бути трішки божевільною , щоб зважитися на подібне весілля , але воно того варте! Місце , колір та вибір ресторану для організації бенкету не найважливіша задача в реалізації поставленої мети. Найголовніше - створити потрібний антураж , зберегти всі деталі і передати атмосферу розкішного життя , до якої так прагнула героїня.



pic

Узагальнюючи всі можливі варіанти , можна а ) постаратися стилізувати місце проведення торжества під Нью -Йорк 40 - х років, де , за сюжетом роману Трумена Капоте і розвиваються події , - повісити вінтажну вивіску над входом , розмістити чорно -білі фото в залі. б) оформити будинок у стилі улюбленого магазину героїні - Тіффані . Адже для неї це місце таке символічне та важливе і назва фільму говорить сама за себе. Якщо Ви обираєте такий варіант , то переглянете перші хвилини стрічки , і ви зрозумієте , що потрібно робити. Зрозумієте , що основним кольором має стати бірюзовий - візитна картка ювелірного дому , що авто , на якому молодята приїдуть в якості новоспеченої сім'ї - саме жовте таксі , що вбрання гостей повинні відповідати епосі .



pic

Наряди на весілля в стилі "Сніданок у Тіффані" Абсолютно ясно , що в запрошеннях потрібно вказати тематику свята і попросити гостей її дотримуватися. Але ще більш складне питання - вибір сукні для нареченої і костюма для нареченого. Ось чому було сказано , що тільки божевільна дівчина погодиться на подібне весілля . Адже мало хто зважиться відмовитися від пишного білого плаття на користь little black dress . Знову-таки , повернемося до перших кадрів фільму, і отримаємо відповіді на питання , як повинна виглядати наречена в "стилі Тіффані" . Довге чорне плаття , рукавички , перли , накидка , високо зібране волосся . Більш елегантний образ і придумати неможливо , і все ж , багато наречених, як вогню бояться чорного кольору для весільного вбрання. Вибір за Вами. Якщо подібний образ Вас лякає , то можна відшукати інший наряд , наприклад, сукня кольору слонової кістки, з сірим відтінком , один кінець якого перекинутий через ліве плече. Зачіска - високо зібране волосся або ж капелюх і з широкими полями, опущеними вниз.



pic

З нареченими все , як завжди , набагато простіше. Твідовий костюм сірого кольору , більш урочистий чорний костюм , біла сорочка , неодмінно вузька краватка . Якщо захід намічається на весну або осінь , то наречений і наречена можуть з'явитися в бежевих тренчах поверх вбрання - французька класика , яка ніколи не виходить з моди. Ще пара слів про вбрання гостей . Якщо запрошених на весілля не так вже й багато , то можна в ході особистої бесіди заздалегідь обговорити особливості стилю 40 -х років - Х- силует , панчохи , капелюшки , тюрбани , все з натуральних , бавовняних матеріалів . Звичайно , це вже тонкощі , і не дуже доречно вимагати від гостей появи в нарядах тільки певного типу , але змалювати загальну атмосферу свята вкрай важливо .



pic



pic

Інформація взята з сайтів : http://wedding-mood.com/, http://porapoparam.ru/