Всесвітній день медичних сестер.

Іменини святкують: Артем (Артемій), Василь, Іван, Федот, Филимон

День навчання, нагромадження інформації та омолодження організму. Гарний для корекції минулого, знаходження гармонії, корекції долі й роботи з часом. Добре цього дня виготовляти амулети і талісмани. Небажано будь-що починати. Краще не рватися вперед, а оглянутися назад. Закінчувати справи також не варто. Нові знайомства несприятливі. Найкращий час для того, щоб вносити корективи в свою роботу і бізнес. Це - день їжі, омолодження й косметичних процедур. Бажано сходити до перукаря, тому що стрижка цього дня принесе щастя й користь, гарний зовнішній вигляд.

Дозвілля

Кінопалац „Україна”

„13-й район: Цегляні маєтки”, „Блондинка в ефірі” „Інша жінка”, „Нова Людина-павук 2: Висока напруга”, „Реальна білка”, „Ріо 2

Кіноцентр “Ера”

„13-й район: Цегляні особняки”, „Лісовий патруль”, „Кухня у Парижi”, „Інша жінка”, „Нова Людина-павук 2: Висока напруга”, „Оллі та скарби піратів”

Євро-Арт – виставка „Український натюрморт” Рівне нський обласний краєзнавчий музей – фотовиставка „Чорнобиль: чорна биль, чорний біль”. Рівне нський міський палац дітей та молоді – „Маю день, маю мить, маю вічність”, благодійний марафон „З вірою в майбутнє” Скай бар - Фестиваль м'яса та вина

ПОГОДА

ніч 14...+16, ясно ранок +16...+18, малохмарно день +15...+2017, хмарно, дощ вечір +10…+12, хмарно, дощ

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – день ефективний для колективної роботи і спілкування з однодумцями. Тобі варто прислухатися до порад і повчань. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з керівником. Намагайся не вступати в суперечку, щоб уникнути конфлікту. Увечері варто завершити розпочаті справи.

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) - день варто присвятити наведенню порядку на робочому місці і розібрати документацію. У другій половині дня вирішення фінансових питань буде ускладнено, і ти зіткнешся з непередбаченими перешкодами. Відмовся від ризикованих угод та авантюрних пропозицій. Увечері уникай спілкування з особами, які тебе дратують.

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – можливі складнощі у спілкуванні з новими партнерами. Тобі потрібно навчитися вислуховувати критику на свою адресу без негативних емоцій. У другій половині дня колеги можуть створити перешкоди у вирішенні важливого питання з керівництвом. Дій рішуче і старайся будь-якими способами досягти потрібного рішення.

Р а к (22.06 - 22.07) – відмовся від спілкування з особами, які провокують конфлікти. Тобі потрібно зосередитися на побудові довгострокових планів. Спираючись на минулий досвід, ти зможеш уникнути негативних наслідків. Керівник попросить тебе виконати важливе завдання. Не розголошуй службову інформацію стороннім особам.

Л е в (23.07 - 23.08) – твій настрій буде різко змінюватися, що може призвести до конфліктів з оточуючими. Замислись, перш ніж приймати будь-які кардинальні рішення. Тобі потрібна порада досвідченого професіонала, щоб усе стало на свої місця. Увечері прогуляйся у відокремленому місці, щоб зняти негатив.

Д і в а (24.08 - 23.09) - сьогодні на тебе чекає насичений і трудомісткий день. Партнери запропонують вигідну угоду, яка істотно поліпшить твоє матеріальне становище. У другій половині дня постарайся привести в порядок всю поточну документацію. Твої ідеї допоможе реалізувати впливова особа. Увечері варто зайнятися своїм здоров'ям.

Т е р е з и (24.09 - 23.10) - можуть виникнути складнощі з родичами, які порушать твої плани. Намагайся не втручатися в інтриги колег, інакше зіпсуєш свою гарну репутацію. У другій половині дня керівник може провести позапланову перевірку документації. Увечері будь уважніше на проїжджій частині, існує ризик небезпечного травматизму.

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – на тебе чекає вдалий збіг обставин і плідний день. Використовуй свої комунікативні навички під час переговорів. Порада старого друга допоможе досягти потрібного фінансового результату. Тобі варто приділити увагу аналізу фактів і отриманої інформації. Увечері обов'язково зустрінься з друзями.

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – цей день варто присвятити навчанню і освоєнню нових професійних навичок. У другій половині дня варто звернути увагу на поведінку своїх колег і конкурентів. Тобі вдасться викрити змову і уникнути негативних наслідків. Увечері стережись переохолодження та уникай протягів.

К о з е р і г (23.11 - 21.12) – можуть виникнути обставини, які змінять намічений робочий план. Тобі вдасться укласти вигідну угоду з новими партнерами, що допоможе швидкому кар'єрному просуванню. Прислухайся до внутрішнього голосу перед прийняттям важливого рішення. Вечір варто провести в романтичній атмосфері з коханою людиною.

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні не варто втручатися в чужі розбіжності та суперечки. Керівник може розкритикувати твої ідеї, що призведе до фінансових втрат. У другій половині дня конкуренти можуть дізнатися про тебе компрометуючу інформацію. Не варто доводити свою правоту, краще об'єднати сили з опонентами.

Р и б и (19.02 - 20.03) – вранці уникай поїздок за кермом і перенеси важливі зустрічі. Твоя неуважність може призвести до втрати цінних речей і документів. У другій половині дня на тебе чекає важлива зустріч із впливовою особою. Намагайся виявити наполегливість, щоб досягти швидкого результату. Увечері варто зустрітися з близьким другом.