Естафету Благодійного марафону "З вірою в майбутнє" підхопили ювіляри. 15 років виповнюється молодіжній газеті "Без секретів". У цьому виданні юні журналісти пишуть свої перші творчі нариси, статті. У своїх роботах вони відображають коло своїх інтересів, висвітлюють і події з життя улюбленого закладу.

Газета "Без секретів" на свою 15 річницю зібрала друзів та випускників профільної школи журналістики ПДМу. Друковане видання це своєрідний практичний майданчик. Куратор газети Андрій Матвіїв розповідає, вивчити хорошого журналіста на одній теорії без практики неможливо.

Для багатьох випускників школи газета стала своєрідним провідником у житті. Адже чимало вихованців обрали саме журналіську діяльність. Світлана Паламарчук нині працює на студентському радіо, мріє працювати на радіостанції у Варшаві, тому диплом магістра отримуватиме вже у Польщі.

Газета виходить один раз на місяць. Підлітки вже 15 років пишуть про теми , які їх турбують. На зустріч запросили усіх, незалежно від того, чи стали вони журналістами.

На святкуванні гості пригадали свої юнацькі роки, і розповіли про свої успіхи нині.