Ще не згасли емоції від суботнього поєдинку Володимира Кличка, як у Рівному з новою силою розгорілись боксерські баталії. В обласному центрі стартував Чемпіонат України, щоправда не серед дорослих , а тринадцятирічних спортсменів. Хто приїхав у Рівне боротися за медалі?

Для тринадцятирічного одесита Станіслава Задорожного рівненський чемпіонат України- перше серйозне змагання. До нього хлопець йшов два роки. У перший день він вже встиг вибороти перемогу. На досягнутому зупинятись Станіслав не збирається. Планує професійно виступати на ринзі.

Всього позмагатися до Рівного з’їхалося більше 250 спортсменів з усіх куточків України. Перед юними боксерами стоїть серйозне завдання: тут обиратимуть кращих з кращих, аби ті вже захищали честь держави на міжнародному рівні.

Юнацький Чемпіонат України планували провести у Херсоні. Через несприятливе становище в країні, Всеукраїнська федерація вирішили перенести змагання у Рівне . У турнірі свої сили випробовують і десять спортсменів нашої області.

Чемпіонат України з боксу фінішує в Рівному вже у неділю, четвертого травня. Саме тоді стануть відомі імена майбутньої боксерської еліти.