Міжнародний день джазу.

Іменини святкують: Адріан, Ананій, Зосим, Семен, Олександр

Символ дня - Світильник. Гарний, світлий і чистий день. В цей день добре планувати справи на наступний місяць. Це день творчих задумів і проектів на майбутнє.

Не можна думати про погане або бажати поганого комусь. Краще цей день провести в спокої, на самоті. А ще краще - у мовчанні.

Починати справи в цей місячний день не варто, потрібно обмежитись лише планами.

В цей день небажані великі фізичні та розумові навантаження. Організм ще знесилений після Нового Місяця. Потрібно утриматися від вживання алкоголю, кави й міцного чаю, а також, не їсти м'яса та будь-якої іншої "грубої" та важкої їжі.

Стрижка волосся в цей день веде до скорочення життя. З сексом, по можливості, слід зачекати.

Дозвілля

Кінопалац „Україна”

„Нова Людина-павук 2: Висока напруга”, „Реальна білка”, „Саботаж”, „Дивергент”, „Шалений патруль”, „Ріо 2, “Ной”

Кіноцентр “Ера”

„Нова Людина-павук 2: Висока напруга”, „Під маскою жиголо” „Реальна білка”, „Саботаж”, „Дивергент”, „Шалений патруль”, „Перший месник: Друга війна”, “Ной”

Євро-Арт – виставка „Український натюрморт”

Текстильник, МПК – виставка „Усе життя, як вишиття...”

Рівне нська обласна універсальна наукова бібліотека - QR-виставка «Альбер Камю, 1913–2013»

Рівне нський обласний краєзнавчий музей – фотовиставка „Чорнобиль: чорна биль, чорний біль”.

ПОГОДА

ніч +8...+10, ясно ранок +12...+14, ясно день +18...+20, малохмарно вечір +12…+14, малохмарно

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – варто утриматися від підписання документів і довгострокових угод. Варто об'єднати зусилля з однодумцями, щоб поліпшити фінансовий результат. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з представниками бюрократичних інстанцій. Не варто панікувати, краще поводитися спокійно і впевнено.

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) - у першій половині дня можуть виникнути непередбачені обставини, які зруйнують твій робочий графік. Намагайся стримувати свої емоційні пориви, щоб уникнути конфліктної ситуації. У другій половині дня ти отримаєш пропозицію про відновлення співпраці зі старими діловими партнерами.

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні можуть виникнути складнощі, пов'язані з невирішеними юридичними питаннями. Не варто брати кредити і позичати гроші, це призведе до втрат. У другій половині дня ти отримаєш пропозицію від інвестора. Подбай заздалегідь про захист своїх прав і прислухайся до порад більш досвідчених фахівців.

Р а к (22.06 - 22.07) – цей день варто присвятити обговоренню своїх ідей у колективі. Ти зможеш заручитися підтримкою партнерів і швидко реалізувати задумане. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі зі звітами та технічною документацією. Звернись за порадою до більш досвідченого професіонала.

Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні не варто втручатися в суперечки і доводити свою правоту в колективі. Ставлення керівника може тебе засмутити, що призведе до застою в справах. У другій половині дня важливі переговори можуть не відбутися з вини партнерів. Тобі потрібно взяти ініціативу на себе і прийняти екстрене рішення, щоб врятувати становище.

Д і в а (24.08 - 23.09) - у першій половині дня можуть виникнути проблеми під час переміщення. Обов'язково попереджай керівника про свою затримку і зміну планів. У другій половині дня на тебе чекає вдалий публічний виступ, який допоможе об'єднати колектив. Намагайся не розголошувати стороннім особам свої комерційні таємниці.

Т е р е з и (24.09 - 23.10) - можливі складнощі, пов'язані з вирішенням фінансових питань. Тобі доведеться звернутися по допомогу до впливової особі. Намагайся не втручатися в інтриги і плітки колег. Ти можеш зіпсувати свою репутацію, якщо підпадеш під вплив негативних емоцій. Увечері твій партнер може влаштувати сцену ревнощів.

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – день може принести багато корисних ділових контактів, які зміцнять твоє становище. Нові партнери запропонують вигідну угоду, сміливо можеш висувати свої вимоги. У другій половині дня тобі варто аналізувати отриману інформацію. Діалог із конкурентами призведе до того, що у тебе з'явиться додатковий заробіток.

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня можуть спливти твої недоліки в роботі. Не варто сперечатися і маніпулювати, визнай свою провину, щоб уникнути втрат. У другій половині дня можуть виникнути труднощі на переговорах зі старими партнерами. Краще піти на запропоновані умови, ніж втратити кошти.

К о з е р і г (23.11 - 21.12) – твої ідеї підтримають однодумці і допоможуть у реалізації планів. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію про плани конкурентів. Тобі варто використовувати вдалу можливість для швидкого і легкого заробітку. Увечері на тебе чекає приємний сюрприз від старого друга, з яким ви давно не бачилися.

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні старайся не втручатися в авантюрні і сумнівні справи. Керівник може зробити позапланову перевірку, тому розберися з документацією. У другій половині твої ідеї можуть використовувати конкуренти, що призведе до додаткових розтрат. Увечері обов'язково прийми теплу ванну, щоб зняти втому і накопичений негатив.

Р и б и (19.02 - 20.03) – у першій половині дня не варто звертати увагу на критику недоброзичливців. Тобі доведеться подолати багато перешкод, щоб досягти наміченої мети. У другій половині дня твої партнери можуть ухилитися від виконання зобов'язань. Не варто панікувати, звернися за підтримкою до впливової особи.