Дитячому майданчику зась - торговельно-житловому комплексу - ура! До будинку на Олени Теліги, 21 збираються добудувати триповерхове приміщення. Люди - проти. Кажуть, у них забирають прибудинкову територію, та й документів на зведення комплексу ніхто не показував. Фірма-забудовник - іншої думки. Каже, мешканці будинку самі не хочуть іти на контакт. У конфлікті спробувала розібратись Анна Яцук.

На цьому місці фірма - забудовник планує звести триповерховий комплекс з квартирами банком та магазином. Мешканці будинку на Олени Теліги, 21 - проти. Кажуть, про будівництво їх ніхто не попереджував і дозволу не питав.

Люди кажуть, що на ділянці хотіли побудувати стоянку для автомобілів, але дозволу не отримали. Не дали його і на зведення дитячого майданчика, мотивуючи невідповідністю нормам пожежної безпеки. Натомість, кажуть люди, для фірми-забудовника всі дозволи знайшлися.

Не хочуть прощатися з прибудинковою територією і маленькі мешканці вул.Олени Теліги, 21. Розповідають, що ця земля для них вже стала рідною.

Фірма-забудовник мешканців розуміє, але додає: на зведення комплексу має всі дозволи. Представник фірми Микола Сміховський каже: люди не хочуть іти на контакт, у протилежному випадку вони зрозуміли би, що прибудинкова територія їм не належить.

Виконроб будівництва Сергій Федик каже, новий комплекс не заважатиме вже збудованому будинку. Хоча він і буде з ним впритул, але вікнам та балконам мешканців - незручностей він не створить.

Мешканці будинку відступати не збираються, кажуть звернуться за допомогою у всі інстанції міста та до адвоката. Натомість фірма - забудовник планує вирішити конфлікт з мешканцями мирним шляхом, хоча вже й подала заяву до міліції за те, що люди самовільно повалили будівельний паркан.