Вони читають паперові, а не електронні книги і знайомляться вживу, а не в інтернеті. Рівненська молодь вирішила по-своєму відзначити день книги та психолога. Тому започаткували у місті новий вид спілкування "Книжкові знайомства".

На одній з галявин міського парку культури та відпочинку у день книги та психолога зібралася рівненська молодь. Усі усміхнені та з книжками. Кажуть, прийшли знайомитися між собою та не тільки.

У тісному колі хлопці та дівчата. Кожен має улюблену книгу. Попиваючи чай із печивом молодь спілкується та рекламує власні книжкові уподобання.

Організатори акції кажуть, сьогодні молодь більш активно читає фантастику та детективи. Хоча зізнаються, і так добре, бо читають.

Під час Книжкових знайомств, організатори провели і невеличкі психологічні тести для поціновувачів книг. Останні ж отримали не тільки задоволення від знайомства із книголюбами, але й можливість почитати нові книги, репрезентовані новими друзями. Кажуть, із задоволенням підтримуватимуть цей проект, який організатори хочуть зробити традиційним.