Марку Іванюку було 16 років. Сам родом з міста Березне. Він навчався на зварювальника в одному з навчальних закладів Чорноморського району Криму. На Великдень хлопець разом з другом пішов на дискотеку і більше додому живим не повернувся.

Хлопець помер на місці події. Мати каже, її син був увесь побитий. Травмовані ноги, тулуб та голова. Тетяна не знає хто і за що вбив її сина. Але підозрює, що товариш щось приховує.

Тетяна Іванюк думає, що її нащадка могли побити за його українську мову. Щоправда це лише одна із версій.

Що ж насправді сталося тієї ночі і хто причетний до смерті 16-річного підлітка нам дізнатися у правоохоронців Криму не вдалося. У Чорноморському РВ міліції повідомили, що інформацію по телефону не надають. А у прес – службі розповіли, що потрібно звертатися у слідчий комітет, який створений після входження Криму до Росії.

Там всі злочину вже розглядаються відповідно до чинного російського кримінального законодавства. Ми плануємо туди надіслати офіційний запит. Мати ж загиблого підлітка не збирається залишатися осторонь розслідування справи. Планує знайти винуватців у смерті сина.

Жінка просить всіх кому що не будь відомо про дану трагедію - не бути байдужими і повідомити їй чи правоохоронцям.