Принаймні така попередня версія слідства.

Подія сталася у селі Бистричі, Березнівського району. Того вечора 15-річна Катерина ходила на дискотеку з друзями. Повернулася опівночі. Вранці дівчина пригніченою не була, кажуть рідні. Вела себе як завжди. Матір пішла до сусідки, а коли повернулась - дочки ніде не було, а двері у літню кухню були зачинені зсередини.

Медики та правоохоронці, які прибули на місце лише констатували смерть неповнолітньої. Що могло стати причиною для такого вчинку – рідні не кажуть. Спілкуються неохоче. Але зізнаються, що у смерті Катерини нікого не винують.

Існує версія, що дев’ятикласниця наклала на себе руки через сварку з хлопцем. Нібито той повідомив, що більше не хоче з нею зустрічатися.

Хлопцем, з яким зустрічалась дівчина є місцевий 17-річний Ігор. У школі його не було. Принаймні так повідомили у навчальному закладі. Ніхто не відчинив двері і у нього вдома.

У селі про подію говорять не охоче. Але у версію про нерозділене кохання не вірять і хлопця у даній трагедії не звинувачують.

Хлопчик де живе – через якого все сталось?Не думаю, що це через нього. Казали дівчата, що була вона у клубі тоді і з цим хлопцем і все було у них добре.

У школі про девятикласниц’ю відгукуються позитивно. Кажуть, вчилася добре. Конфліктів серед дітей не було. Що могло передувати суїциду - не знають.

Психологи називають підлітковий вік дуже складним. Адже молодим людям найменша проблема видається – цілою трагедією. Тому думають, що можливо даний інцидент стався через відсутність підтримки з боку рідних та друзів.

Чому саме 15-річна дівчина вирішила накласти на себе руки зараз намагаються з’ясувати правоохоронці. Відкрили кримінальне провадження за фактом доведення до самогубства. Але найвірогідніше його закриють після висновків судово – медичної експертизи.

Катерина була наймолодшою дитиною у родині. У неї залишився старший брат та сестра.