40-річчя з трупом під ліжком зустрів рівнянин Ігор, який мешкає на вулиці Князя Острозького. Ранок у нього видався важким: він згадував, що напередодні запросив додому чоловіка, з яким познайомився у місті. Коли цю подію відзначили, гість почав відверто чіплятися до господаря. Ігор терпіти не став.

Та Ігорю цього видалось замало. Прокинувшись серед ночі, він відрізав уже мертвому чоловікові статевий орган, який запхав йому до рота. Тіло сховав під ліжком: вранці до нього мала прийти колишня співмешканка.

Переступивши поріг квартири, Лариса ледь не зомліла. Під ліжком лежав мертвий закривавлений чоловік. Про святкування жінка відразу забула й викликала правоохоронців, а за деякий час приїхав двоюрідний брат господаря.

Ігор уже мав судимість. Вперше за ґрати він потрапив за умисне нанесення тілесних ушкоджень середнього ступеня важкості. Зараз йому світить ще один термін – за вбивство. Та він, кажуть правоохоронці, ні про що не шкодує, оскільки стерпіти образу гостя не міг. Особа загиблого ще не встановлена: відомо лише, що звати його, зі слів затриманого, Олександр і йому близько 40 років. Тож якщо ви впізнали цього чоловіка, працівники міліції чекають на ваш дзвінок за номером телефону 102.