Красуні Рівненщини готуються до фіналу одного з найбільших конкурсів краси. Організатори "Міс Рівненщина" вже відібрали фіналісток, 23 дівчини представляють майже усі райони області, і лише одна з них отримає омріяну корону, яка стане перепусткою на конкурс "Міс України", який відбудеться вже у червні. Сьогодні ж представили фіналісток конкурсу.

Кастинги вже залишились за плечима, нині дівчата активно готуються до фінального шоу. Більшість з них вперше випробовують свої сили на конкурсі, краси. Одинадцятикласниця рівненської гімназії Катерина Крилова мріє і перемогти, хоча це її перший конкурс.

Разом з новенькими і дівчата, які вже мають і модельний досвід, і змагались за титул найкрасивішої дівчини.

Сьогодні усі дівчата зібралися на презентацію. Організатори кажуть, хотіли знайти красунь з кожного району області, але на жаль не вдалося. Дівчата працюють над фінальними виходами, які порадують глядачів вже в останній день квітня.

Учасниці впевнені, конкурси допомагають не лише розкритися, але і знайти себе та нових друзів, та обрати правильний шлях у житті. Найкрасивішу дівчину обиратимуть партнери конкурсу, які щорічно допомагають віднайти красивих і талановитих дівчат з усіх куточків Рівне нщини.