Собака не лише друг, а й ворог. Принаймні, так напевне думає чимало рівнян, які постраждали від безпритульних чотирилапих. Що робити з бездомними собаками міркували у Рівненському палаці дітей та молоді. Там організували круглий стіл, на якому намагалися вирішити проблематику безпритульних тварин.

Що робити із братами нашими меншими думали у Рівне нському палаці дітей та молоді. Адже, за приблизними підрахунками нині на вулицях Рівного живе до трьох тисяч безпритульних собак. В рамках акції "Потурбуйся і будуть жити" ПДМівці разом з волонтерами влаштували круглий стіл. Останні кажуть, цьогоріч активно взялися за стерилізацію чотирилапих, правда за кошт благодійників.

Одна лише стерилізація тварин, проблему повністю не вирішить, пояснюють волонтери. Вкотре пропонують реєструвати домашніх улюбленців, аби їхні власники несли за них відповідальність. Дітям ж роз’яснюють, що робити, аби чотирилапий друг не став ворогом.

Обговорення проблеми безпритульних тварин обіцяють проводити частіше. Аби спільними зусиллями знайти шлях вирішення цієї проблеми.