Слідчі генпрокуратури привезли учасників тих подій на місце загибелі лідер правого сектора на заході України. Разом шукали правди. Перехожих, журналістів і навіть працівників місцевої міліції на місце не пустили.

Територія нічних подій з 24-го на 25-те березня оточена людьми в цивільному, у бронежилетах та масках. З пресою люди в масках спілкуються, але неохоче.

На пагорбі за кілька хвилин починаються ті самі, слідчі дії. Один з чоловіків у масці і рукавичках в деталях розповідає слідчому свою версію події. Фрагмент розмови вдається записати на відео.

За півгодини майданчик біля кафе збираються люди. Це і місцеве міліцейське керівництво і активісти правого сектора. В мікроавтобусі хлопці в бронежилетах беруть до рук зброю і роздають набої. На територію всім зась, кажуть люди в масках. І від допомоги місцевої міліції тактовно відмовляються.

Минає ще кілька хвилин і в супроводі мікроавтобуса з рівненським соколом на територію на кілька хвилин допускають очільників місцевої міліції. Ганзелевський виходить небагатослівним. А от лідер правого сектора на Рівне нщині - навпаки.

Завершивши всі слідчі дії колона з трьох автівок вирушає в бік Києва. Ані слідчий, ані силовики, які були на місці події з пресою не спілкувалися. Відео, відзняте слідчим, очевидно буде представлене на завтрашньому засіданні парламентської слідчої комісії.