Найкращі знавці безпеки життєдіяльності серед студентів України у Рівному. В нашому місті завершився ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади з цієї дисципліни. І якщо теоретична частина пройшла традиційно в аудиторіях, то під час практичної досвідом та знаннями зі студентами поділились медики, рятувальники та даішники.

ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни "безпека життєдіяльності" у Рівному відбувся вже вдруге. Цього дня на військовому плаці Національного університету водного господарства та природокористування зібрались студенти з усієї України, які готові позмагатись за перше місце.

Як поводитись у надзвичайних ситуаціях у мирний час студентам розповідали та демонстрували медики, працівники державтоінспекції та рятувальники.

Студентка НУВГП Людмила Сульжук вже вдруге взяла участь у Всеукраїнській олімпіаді. Говорить, практична частина завжди найбільше запам'ятовується.

Медики показали студентам усю апаратуру, яка знаходиться у автомобілі швидкої допомоги. Розказали і про засоби, завдяки яким будь-яка людина без особливих знань зможе допомогти постраждалому.

Цьогоріч за першість змагалися 63 студента з 31 вищого навчального закладу нашої країни. Серед них і Марія Вархоляк з Київського Авіаційного університету. Переконана: знання, які отримала сьогодні необхідні кожній людині.

Завершення практичної частини олімпіади було насправді гарячим. Адже рівненські рятувальники продемонстрували студентам, як швидко і професійно загасити вогнище.