Рівнянин Микола Ревчук та його діти неодноразово їздили на Майдан. У розпал лютневих подій вони також були у столиці. Нині вдячні Богу, що усі залишились живі, відтак вирішили допомогти хоча б одній родині героя Небесної сотні, яка втратила батька. Це багатодітна родина Валерія Опанасюка. Чоловік вирішив збудувати сім'ї, яка лишилася без годувальника, будинок за власний кошт.

Микола Ревчук каже, усе життя займається будівництвом. Власний будинок почав зводити ще коли йому було 25. Має дочку і сина, вони також забезпечені. Усі разом переймалися подіями, які відбувалися у Києві, тому неодноразово їздили на Майдан допомагати.

Після масових розстрілів українців чоловік зрозумів, потрібно допомогти тим, хто постраждав.

Микола побачив, в яких умовах живе багатодітна родина, і вирішив збудувати дітям героя новий будинок. Одразу звернувся до міськради, щоб виділили земельну ділянку під будівництво. Після перемовин землю вирішили дати усім трьом сім'ям загиблих героїв. Вікторія Опанасюк від допомоги підприємця не відмовилась. Адже у неї залишилось четверо дітей та старенький дідусь. Усі разом туляться у цій хатині на 37 квадратних метрах.

Родинам і справді допомагають усі. Активісти створили родині сторінку в інтернеті з інформацією, як можна допомагати з будівництвом. На рахунок Миколи Ревчука вже надійшло 42 тисячі гривень. Вікторія разом з благодійником тим часом узгодили проект житла.

Підприємець каже, якщо грошей буде достатньо, то хотів би збудувати жінці більший будинок.

Фундамент вже готовий, нині роблять септик. Будівельники кажуть, нині найбільшою проблемою є те, що до ділянки не відведені електромережі. Вікторія ж мріє щоб знайшлися благодійники, які допоможуть й іншим сім'ям, аби усім разом жити по-сусідству.