Прем'єра першої серії нового сезону популярного телесеріалу «Гра престолів» під назвою «Два мечі», що відбулася 7 квітня в 21:00, призвела до відмови в роботі сайту ((http://www.hbo.com/#/)(HBO)).

Нова довгоочікувана серія під назвою Two Swords була одночасно показана на телеканалі, на екранах трьох кінотеатрів, а також була доступна онлайн. Через наплив охочих побачити новий епізод сайт телеканалу тимчасово вийшов з ладу. Адміністрація телеканалу підтвердила відмову в роботі інтернет-ресурсу з причини великого навантаження, а також принесла вибачення. На даний момент робота сайту повністю відновлена.



pic

Серіал «Гра престолів» знятий за мотивами фентезійного циклу «Пісня льоду і полум'я» американського письменника Джорджа Р.Р. Мартіна за його безпосередньої участі.



pic

Нагадаємо, напередодні прем'єри четвертого сезону телесеріалу автор опублікував в Інтернеті новий розділ чергової книги «Пісні льоду і полум'я» під назвою «Мерсі». Розділ є частиною шостої книги циклу «Вітри зими».



pic

Крім того, Джордж Мартін не виключає можливості зйомок повнометражного фільму за мотивами його творів. За словами письменника, це відбудеться не раніше, ніж буде закінчено роботу над серіалом «Гра престолів».



pic