У Рівному маленьке руде диво. В міському зоопарку поповнення. У родині рудих кенгуру з'явився новий член. Маленька МІла, а саме так назвали дівчинку кенгурятко працівники зоопарку, стала для них усіх неочікуваним проте приємним сюрпризом. І хоч малій сьогодні вже майже 9 місяців її появу у звіринцю досі не афішували.

Вже місяць як маленька Міла - перше народжене в Україні руде кенгурятко - залишилася без материнської опіки. Вона випала з сумки і не змогла туди потрапити знову.

Поява Міли в рівненському зоопарку взагалі була просто неочікуваною. Працівники закладу навіть не здогадувалися про цікаве положення її матері - кенгурихи Кори, яку привезли з Харківського зоопарку. Сьогодні Міла - під опікою рівненських годувальниць. Які пильнують її і вдень і в ночі. За допомогою інтернету в зоопарку зуміли віднайти для малечі хоч якісь замінник материнського молока.

Сьогодні Міла їсть із рук своїх доглядальниць і вже навіть інколи гуляє по критій території зоопарку. Втім познайомитися з нею зараз можуть лише її найближчі сусіди по хатинці - велика черепаха та заспокійливі лемури. Бо Міла надто полохлива.

Саме тому Мілу не показують нині відвідувачам. Замість материнської сумки в неї тепер людська "кенгурушка". Маля росте, набирається сил. кажуть в зоопарку. І щоб маленьке кенгурятко не відчувало себе кинутою, дарують їй свою любов.

У Рівне нському зоопарку такому поповненню раді. Сподіваються, що Міла виросте здоровою і зможе потішити своєю доброю вдачею та милою посмішкою усіх відвідувачів звіринцю.