Ще 4 березня Генадій Москаль написав звернення голові РНБО Андрію Парубію, щоб той втрутився в ситуацію в Рівному та відреагував на дії Сашка Білого. Якщо виходити з того, що пише Москаль - Білий, де-факто, займався відкритим рекетом і збирав данину. Повідомляє ((http://espreso.tv/new/2014/04/03/yak_sashko_bilyy_nazhyvavsya_na_revolyuciyi___moskal_dokument)(espreso.tv)).

Так, в своєму запиті Генадій Москаль вказує на те, що начальний ДАІ Семенюк одноразово заплатив на розвиток "Правого сектору" 10 тисяч доларів, а потім пообіцяв щотижня мав передавати 2 тисячі. Пізніше, представники спілки автомобілістів Рівне нщини вимагали відставки Семенюка, але він передзвонив Музичку і той переломив ситуацію.

24.02 Музичко з групою однодумців завітав до податкової міліції і там забрав автомобіль Нісан "Тірано", начебто на потреби революції.

25.02 він з товаришами побував на території ТзОВ "Тако", де для потреб революції забрав два автомобілі Мітсубісі L-200.

26.02 Музичко з групою людей побували у екс-голови Рівне нської РДА Карпенчука де вимагали 700 тисяч доларів. Зараз, як зазначає Москаль, Карпенчук боїться йти в міліцію.

Згідно з запитом Москаля, керівник ГУМВС в області Лазарєв віддав "Правому сектору" базу "Беркуту", а сам Музичко знаходився на всіх оперативних нарадах. Окрім того, із бази данних зникла позначка про судимість Музичка. При цьому, як повідомляє Москаль, за таку лояльність Музичко зміг змусити активістів Майдану та депутатів Рівне нської облради відкликати подання про звільнення Лазарєва з посади.

Зазначимо, саме після звернення Парубія 12 березня МВС відкрило оперативно-розшукову справу.

Джерело: espreso.tv



pic

pic

pic

pic